nida's FotoPage
mama batrisyia
By: nida zainal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Nov-2006 14:45 Email | Share | | Bookmark
1 thn 2 bln..

comel tak?
gambar ngan mama
hehheee..
View all 5 photos...
gambar batrisyia yg terbaru..


Thursday, 3-Aug-2006 05:44 Email | Share | | Bookmark
kena keje..

hai..
senyum..
hehhee..
View all 7 photos...
bila baru je balik dr cuti, memang mood nak keje tu cam xde..nak pulak klu cuti lama..thursday last week, aku balik kulim, kg husband..sbb die kene outstation kat penang & taiping..so, da alang2 kena keje sana, aku ikut skali la blk kg..

kitorg balik xbgtau mak & abah..so, terkejut la dorang tetiba nampak kitorg terpacul depan pintu umah.. suprise..!! hehheee..

bila blk kg, satu je masalahnyer..24 jam asik makan jer..ishh..ishhh.. nak diet pon xdpt..so, dah blk kl, terus posa arinih..hikkhikkhikk.. nak cover balik la kononnyer..

actually gambar nih aku amik sblm blk kg..time tuh baru jer belikan die kepit rambut..comei kann..


Tuesday, 18-Jul-2006 06:24 Email | Share | | Bookmark
baby alya..

 
 
 
View all 6 photos...
just got pics from my best friend faie..gambar alya..comel kann..muda 2 bln dr batrisyia..actually, faie is my best friend masa sekolah dulu..tak sangka, bila dah kawin, dpt anak pun thn yg sama..

p/s: tann, gambar ni aku letak utk ko.. so, ko bila lagi??


Tuesday, 18-Jul-2006 01:59 Email | Share | | Bookmark
10 bulan..

baru pandai meniarap..
rambut sejemput..
 
View all 6 photos...
sedar tak sedar batrisyia dah 10 bulan..kejap jer kan..lagi 2 bln, genap setahun la umur die..mmm..rasa cam baru semalam jer melahirkan die..masih teringat lagi hari aku dibedah..

batrisyia lahir sebenarnyer xcukup bln..tepat 35 minggu..waktu aku ingat lagi, mlm seblm tuh, aku keje banyak, kena stay back, kol 9 lebih baru leh balik..time tuh, drive gi keje..nak jadikan cita, my hubby tak bawak kunci umah..so, naik hangin la member kena tunggu smpi kol 9 lebih baru leh masuk umah..tp, nasib baik die jenis yang marah pon, nmpk cool jer..hehhehee..

besok pg tuh, bgn2 jer dari tido, tetiaba rasa cam byk sgt air kuar..ingatkan kencing dlm seluar.. rupa2nyer..water bag pecah..

gi klinik, doc suh bersalin arituh jugak..tp sbbkan aku nak bersalin kat kg, terus balik sban gak time tuh..but of cos, after get green light from doc laa..smpi hosp, masuk wad, kena tahan jap 1 hari..the next day baru bedah..sbb batrisyia songsang..

kalau ingat2kan, alhamdulillah..memang melahirkan batrisyia tak susah..xrasa pon sakit bersalin..syukur pada Allah..

p/s : semoga dia menjadi anak yang solehah..


Friday, 14-Jul-2006 02:40 Email | Share | | Bookmark
tudung..

 
 
 
nih gambar2 die pakai tudung..comelkan.. tp tak banyak gambar laa..time nih die baru 5 bulan..that time, rambut pun xbyk sebab baru cukur lepas kenduri kur jambul..so, nih kira gambar nak cover kepale licin la.. hhhehhheheee..


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net